Over Mosselculinair

Mosselculinair is een spetterende onderneming die voor u en uw gasten mosselen bereid op ambachtelijke wijze en daar inmiddels al 23 jaar ervaring in heeft.Wij leveren op iedere gewenste locatie. Ook bereiden wij bij u thuis indien u dit wenst.

Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons een pakket op te halen met alle benodigdheden die u nodig heeft voor een geslaagde mosselparty om zelf de mosselen te bereiden. U krijgt van ons in dat geval uiteraard professioneel bereidingsadvies.

Wij zijn opgegroeid met de mosselcultuur en weten als geen ander deze Zeeuwse delicatesse op een smaakvolle manier te bereiden. Wij maken er culinair maar ook qua beleving een feest van!

Onze visie in alles: kwaliteit en smaak zijn onafscheidelijk aan elkaar verbonden.

De kwaliteit van de mossel, daar begint het mee, maar er is meer! Wij combineren die met de kwaliteit van de ingrediënten, de kwaliteit van alle benodigdheden en last but not least…de organisatiekwaliteit! Tel daar onze humor, onze passie en werkplezier bij op en zie daar….De garantie dat wij van uw mosselparty een onvergetelijke topbeleving maken!