Mosselparty

Mosselparty bij u thuis of op het werk

Bent u van plan om een mosselparty te organiseren en heeft u niet alle benodigdheden in huis? Of wilt u van uw themafeest een echte culinaire belevenis maken? Schakel dan de expertise van Mosselculinair in! Of het feest nu thuis of op het werk is; wij maken van elk mosselfeest een culinaire belevenis, door mosselen op geheel ambachtelijke wijze te bereiden én alle benodigdheden voor uw party te verzorgen.

Mosselparty’s met of zonder kok

Bij Mosselculinair kunt u kiezen uit twee opties:

  1. Tijdens het mosselfeest gaat u alle mosselen zelf koken.
  2. U laat alle gerechten door een professionele kok bereiden.

Zelf koken? Kies het Mossel Basis pakket

Kiest u voor optie 1 en wilt u dus alle mosselgerechten zelf maken? Dan is Mosselparty Basis het perfecte pakket voor u. Met dit pakket beschikt u over alle benodigdheden voor het koken van mosselen. Bovendien adviseren we u persoonlijk over het bereiden van de lekkerste mossel-recepten en krijgt u een stap-voor-stap uitleg mee. Kortom, Mosselculinair biedt u alle handvatten om het mosselfeest tot een succes te maken.

All in mosselpakket: Onze kok gaat alle mosselen koken

Gaat u voor optie 2, dan biedt het All-in Mosselpakket alles wat u nodig heeft voor een onbezorgd feest. Onze professionele kok komt naar uw feestlocatie en zal daar alle mosselen voor u koken. Zo heeft u daar geen omkijken naar.

Alle benodigdheden voor een geslaagd mosselfeest

Mosselculinair levert alle benodigdheden voor een succesvolle mosselparty. In zowel het All-in Pakket als het Basis Pakket zit het volgende inbegrepen:

Kwalitatief de beste mosselen
Mosselgroenten
Sauzen
Mosselkookpannen
Gasbranders inclusief gasflessen
Opscheplepels
De lekkerste mossel-recepten

 Bij al onze mosselfeesten staat kwaliteit centraal

Onze mosselparty’s worden al meer dan 23 jaar geprezen vanwege de kwaliteit van de mosselen, de kwaliteit van de ingrediënten, de kwaliteit van alle benodigdheden én de organisatiekwaliteiten van ons team. Daarom is Mosselculinair keer op keer weer in staat om een onvergetelijke mosselparty te verzorgen.

Wilt u ook een mossel-party organiseren?

 Lijkt het u leuk om een mosselfeest te organiseren en bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan en wij sturen u zo spoedig mogelijk een scherpe prijsofferte.