Mosselfeest

Mosselfeesten – unieke culinaire belevenissen

Mosselculinair verzorgt al meer dan 23 jaar mosselfeesten door heel het land. Wij zijn opgegroeid met de mosselcultuur en weten als geen ander mosselen op de meest smaakvolle manier te bereiden. Deze Zeeuwse delicatesse kunnen we op alle denkbare feesten en op iedere gewenste locatie verzorgen.

Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens het mosselfeest zelf alle gerechten te koken, of dit door een professionele kok te laten doen. Of het nu gaat om een bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsfeest, schoolfeest, reünie of jubileum: wij maken van elk feest en iedere gelegenheid een onbezorgde mosselparty.

Mosselfeest met Basis of All-in menu

Bij Mosselculinair kunt u kiezen tussen het Mossel Basis Pakket of All-in Pakket. In beide pakketten zitten alle benodigdheden voor een geslaagde mosselparty, zoals:

Kwalitatief de beste mosselen
Mosselgroenten
Sauzen
Mosselkookpannen
Gasbranders inclusief gasflessen
Opscheplepels
De lekkerste mossel-recepten

Mosselen zelf koken tijdens uw feest?

Wilt u graag zelf de mosselen bereiden? Kies dan het Mossel basis Pakket. Als onderdeel van dit pakket ontvangt u van ons professioneel advies over het bereiden van de mosselen, zodat u zelf goed voorbereid bent op het mosselfeest. Naast advies krijgt u ook een handige handleiding mee, waarin een uitgebreide uitleg staat over het koken van mosselen.

Bij Mosselculinair heeft u ook de mogelijkheid om het Basis Pakket voor uw mosselparty op te halen.

Mosselparty met professionele kok?

Wilt u liever de mosselen door een professionele kok laten bereiden? Dan is het Mossel All-in Pakket voor u de beste optie. Onze kok komt naar uw locatie om alle mosselgerechten voor u te koken. Zo heeft u daar geen omkijken naar en kunt u onbezorgd genieten van het feest.

Mosselen eten wordt een waar culinair feest

Kwaliteit en smaak zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mosselculinair bereidt mosselen op geheel ambachtelijke wijze. Elke mosselparty wordt hierdoor een echte culinaire beleving. Onze mosselfeesten worden geprezen vanwege de kwaliteit van de mossel. Maar daar blijft het niet bij; Mosselculinair combineert kwalitatief de beste mosselen met de beste ingrediënten, de beste benodigdheden en een vlekkeloze organisatie van elke mosselfeest.

Ook zin in een mosselfeest?

Heeft u ook interesse in een mosselparty? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een op maat gemaakte prijsofferte.