Mosselen Zeeland

Mosselen uit Zeeland op uw feestlocatie

Wij verzorgen al jaren de heerlijkste mosselfeesten in Nederland en België. Met de mosselen van Mosselculinair heeft u zelfs een stukje Zeeland bij u thuis of op uw feestlocatie. Onze Zeeuwse mosselen zijn altijd van de allerhoogste kwaliteit, zodat elk mosselfeest een echte culinaire beleving wordt. Uiteraard leveren we alle benodigdheden voor uw party en, indien gewenst, koken we de mossels bij u op locatie. Dit doen we op geheel ambachtelijke wijze. Niet voor niets worden onze mosselen uit Zeeland al meer dan 23 jaar geprezen om hun uitstekende kwaliteit en delicate smaak.

Mosselfeest met overheerlijke Zeeuwse mosselen

Mosselculinair biedt twee arrangementen voor uw mosselparty. Zo kunt u kiezen voor het Zeeuwse Mossel Compleet Pakket of het All-in menu. Als u van plan bent om de mossels zelf te bereiden, dan kunt u het beste voor het menu Compleet kiezen. Kiest u voor het All-in arrangement, dan komt een professionele kok naar uw feestlocatie, om daar de overheerlijke mosselen uit Zeeland voor u en uw gasten te koken.

Bij beide arrangementen worden alle benodigdheden en ingrediënten meegeleverd, zodat u verzekerd bent van een geslaagd mosselfeest. Gaat u zelf de Zeeuwse mossels bereiden, dan ontvangt u van ons uitgebreid advies en uitleg over het koken van alle mosselgerechten en het gebruik van alle materialen.

Wat zit er standaard in het Zeeuwse Mossel arrangement?

De beste mosselen uit Zeeland
Heerlijke mosselgroenten en sauzen
Mosselkookpannen, gasbranders, gasflessen en opscheplepels
De heerlijkste mosselrecepten
Handleiding voor het koken van mosselgerechten (alleen bij het Zeeuwse Mossel Compleet Pakket)

Meer dan alleen de beste mossels uit Zeeland

Wij garanderen altijd een hoge mate van kwaliteit én service. Daarom biedt Mosselculinair niet alleen de beste mosselen uit Zeeland, maar ook de beste ingrediënten, de beste kookmaterialen en de beste koks. Kortom, wij organiseren uw mosselfeest tot in de puntjes.

Mosselfeesten op elke gewenste locatie

Mosselculinair organiseert onvergetelijke Zeeuwse mosselfeesten op elke gewenste feestlocatie in Nederland en België. Wat het thema van uw party of evenement ook is; wij zorgen ervoor dat het een waar culinair genot wordt! Zo leveren we al jaren de beste mosselen uit Zeeland voor uiteenlopende gelegenheden, waaronder:

Bedrijfs- en personeelsfeesten
Schoolfeesten en reünies
Netwerkevenementen
Bruiloften
Jubileums

Wilt u ook op uw feest heerlijke mosselen uit Zeeland eten?

Heeft u ook zin in een mosselfeest, waar alle gasten de lekkerste Zeeuwse mossels kunnen eten? Bestel dan een Mossel arrangement bij Mosselculinair! Benieuwd naar de kosten van onze arrangementen? Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan!